Prima editie de calificare la Rock in Parc are loc pe 30 noiembrie

Primul eveniment din seria de spectacole concurs in vederea selectionarii grupurilor rock care vor participa la Festivalul International “Rock in Parc” va avea loc pe 30 noiembrie 2012, la Arenele Romane – in Parcul Carol din Bucuresti, cu incepere de la ora 18.00. Coproducatorii sunt Sfinx Experience si Phoenix Entertainment

Organizatorii au programat trei editii de calificare:

– 30 noiembrie 2012
– 1 martie 2013
– 26 aprilie 2013

Spectacolul de vineri, 30 noiembrie, va aduce pe scena Arenelor Romane 14 trupe rock intr-un maraton de sapte ore de muzica originala: 9,7 Richter, Masked Toys, Popas Band, Magnum Opus, Paradox, Reborn, Loungerie II, Dark Fusion, Psychogod, Shifting Sands, Goodbye to Gravity, Days of Confusion, An Theos, Halo.

Regulamentul concursului este urmatorul:
– fiecare formatie va canta piese numai din repertoriul propriu
– timpul maxim de evolutie pe scena este de 20 minute

Juriul va fi compus din cinci specialisti. Formatiile care vor participa in finala vor fi stabilite 50% de votul juriului si 50% de votul publicului prezent in sala. Spectacolul este primul in pregatirea Festivalului International “Rock in Parc”, care va avea loc in vara anului 2013.

Tinand cont de mesajele pozitive primite dupa prima editie a acestui festival, care a avut loc in aceasta vara pe 17 august si de dorinta publicului de a participa la astfel de spectacole, care sunt uzuale in toate marile capitale ale lumii, in 2013 “Festivalul International Rock in Parc” se va desfasura pe parcursul a doua zile si se va bucura de prezenta unor trupe de renume international.

INTRAREA PUBLICULUI ESTE LIBERA.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.