Teatrul de Arta Bucuresti are sala proprie din 8 decembrie

Teatrul de Arta Bucuresti lanseaza propria sala de spectacole, cu o capacitate de 75 de locuri, in data de 8 decembrie 2012. TAB este un teatru aflat in prima linie a ofensivei teatrelor independente ale carui spectacole demonstreaza ca pasiunea, munca serioasa si talentul asigura performanta (proiectul fiind demarat de Teatrul de Arta Bucuresti si sustinut integral din resursele proprii).

Aflata pe strada Sfantul Stefan la numarul 21 (in apropierea rondului Izvorul Rece), incepand cu 8 decembrie, sala Teatrului de Arta Bucuresti isi va incanta spectatorii cu atmosfera ei calda si placuta, cu intimitatea si cu farmecul ce il degaja. Comoditatea este asigurata de cele 75 de fotolii visinii, autentice de teatru, ce dau salii un aer elegant si incarcat de emotie.

Un atu al salii este utilitatea sa din punct de vedere artistic, amplasamentul fotoliilor in sala de spectacole a Teatrului de Arta Bucuresti se poate schimba in functie de necesitatile spectacolelor, realizandu-se in felul acesta atat spatii de joc clasice cat si neconventionale.

De la infiintare pana in prezent, Teatrul de Arta Bucuresti a adunat cu cele sapte productii proprii peste 200 de reprezentatii, jucate atat in sali clasice cat si neconventionale, in Bucuresti si in tara.

Cinci zile de sarbatoare la TAB – 8 – 12 decembrie

Lansarea oficiala din data de 8 decembrie va fi urmata de cinci zile de sarbatoare: cinci zile de teatru si muzica in care se vor juca spectacole de teatru proprii sau ale companiilor invitate, si vor avea loc concerte sustinute de Nicu Alifantis, Lily and the White Tiger si Byron.

Din program fac parte “Emigreisan Drim”, o comedie romaneasca despre granitele fericirii, “Contraste” (foto), o combinatie inovatoare de pantomima, dans si teatru despre povestea unui barbat si a unei femei care se trezesc in acelasi pat si nu isi pot aminti cum, de ce si unde s-au intalnit, “Monoloagele Vecinului”, un onemanshow de exceptie in care vom intalni barbati romani cu varste de la 12 la 82 de ani, posibili vecini parca surprinsi de o camera ascunsa si “Un barbat si mai multe femei”, care dezvaluie pentru prima data secretele eternului feminin si armele de care este nevoie pentru a fi un mare cuceritor.

Concertul lui Nicu Alifantis aduce in prima seara a lansarii emotia, romantismul, trairile intense si bucuria de viata care acompaniaza acest eveniment.
Lily and The White Tiger va face o calatorie pe luna plina… cand sunt nu mai putin de 7 feluri de a iubi si de a spune “Te iubesc!”
Byron va incheia cele cinci zile cu un concert neobisnuit din seria Byron Impromptu, in care vor canta altceva, altfel: improvizatii, jam, nebunii, rasete/ plansete. Spectatorii vor afla ce vor mai face si de data asta, intr-un spectacol de explorari muzicale si libertate.

Program complet

Sambata 8 decembrie
19.00 Deschiderea oficiala/ Cuvant de deschidere
20.15 Spectacol de teatru – Teatrul de Arta Bucuresti- Emigreisan Drim
22.00 Concert Nicu Alifantis

Duminica 9 decembrie
20.15 Spectacol de teatru invitat- Contraste

Luni 10 decembrie
20.15 Spectacol de teatru invitat – Monoloagele vecinului
21.30 Concert Lily and the White Tiger

Marti 11 decembrie
20.15 Spectacol de teatru – Teatrul de Arta Bucuresti-Un barbat si mai multe femei

Miercuri 12 decembrie
21.00 Concert Byron

*Pentru rezervari si informatii suplimentare: telefon 0727 094612/ e-mail office@teatruldearta.ro

Arta actorului si oglinda societatii

Conform cu spusele lui Shakespeare -“Scopul teatrului a fost si este sa-i tina lumii oglinda-n fata…” (Hamlet) – Teatrul de Arta Bucuresti isi propune prin spectacolele sale sa fie o oglinda a societatii contemporane, alegandu-si productiile de asa natura incat sa fie in primul rand o radiografie a vietii pe care o traim, a sentimentelor pe care le incercam zi de zi si care au puterea sa ne faca fericiti sau nefericiti si abia apoi spectacole de teatru.

Trupa de teatru este formata din tineri actori si regizori angajati in teatre de stat sau liber profesionisti, printre acestia numarandu-se Paula Chirila, Ovidiu Niculescu, Liviu Cheloiu, Marin Grigore, Ion Bechet, Marius Cordos, Cornel Mihalache sau Bogdan Husanu, idee salutata si sustinuta de regizori si actori precum Oana Pellea, Nae Caranfil, Mihai Ionescu, Vitalie Bantas.

Comunicat TAB

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.