Rodica Popescu Bitanescu implineste 50 de ani de cariera

Rodica Popescu Bitanescu intruchipeaza spiritul, energia si umorul. De 50 de ani, publicul o adora si ii savureaza aparitiile atat de pe scena, cat si de pe marele sau micul ecran. Cei 50 de ani de viata dedicati spectatorilor vor fi omagiati printr-un spectacol extraordinar la Sala Palatului, care o infatiseaza pe Rodica Popescu Bitanescu in tripla calitate de actrita, dramaturg si regizor.

Ministerul Culturii si Patrimoniului National, Centrul pentru Artele Spectacolului Sala Palatului si Teatrul National “I.L.Caragiale” prezinta luni, 17 decembrie, de la ora 19.00, la Sala Palatului, comedia de mare succes “Cinci femei de tranzitie”. Evenimentul face parte din programul national cultural “Arta contra drog 2012”, initiat de CIADO Romania (presedinte academician Constantin Balaceanu Stolnici) si Asociatia Culturala de Teatru, Muzica si Film Dracula.

Piesa “Cinci femei de tranzitie” prezinta cinci portrete ale “eternului feminin”, dezvaluite prin intermediul unui dialog atat de real si de credibil, incat spectatorul intra, inevitabil, in valtoarea dramelor si bucuriilor vietii. Protagonistele piesei realizeaza cu umor si sensibilitate cate un portret al femeii care traverseaza timpurile, adaptandu-se la nevoile impuse de alegerile pe care le-a facut.

Piesa a avut premiera in urma cu zece ani, dar prelungita noastra tranzitie nu face decat sa sporeasca actualitatea si umorul acestui spectacol, de la care publicul nu pleaca fara a medita la propria existenta, dar incarcat cu buna dipozitie.

Pretul unui bilet, in functie de categorie, este de 50, respectiv 30 de lei. Biletele se pot achizitiona de la casa de bilete a Salii Palatului, casa de bilete a Teatrului National, din oficiile Postei Romane semnalizate bilete.ro si online de pe www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.eventim.ro, www.myticket.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *