Show “retro” la Sala Palatului: “I love the 90’s”

Anii ‘90 au reprezentat in plan muzical una dintre cele mai diverse decade, in care fuziunile de stiluri si aparitia de curente inovatoare au transformat definitiv fata muzicii. Cel mai bun mod de a celebra o decada infloritoare a muzicii sau de a incepe sa o iubesti este sa participi la un super party in cinstea ei. 🙂

Asadar, pe 21 decembrie, de la ora 19.30, la Sala Polivalenta are loc un mega spectacol live, sustinut de trupele celebre ale anilor ’90, printre care se numara No Mercy, Snap, London Beat, C+C Music Factory, Fragma, Ice MC si Culture Beat. Show-ul va fi gazduit de MC George Vintila.

“I love the 90s” este un concept european adaptat pentru prima data in tara noastra. Pe 21 decembrie, Bucurestiul se va alinia marilor capitale europene in care a avut loc acest show extraordinar, cu o sonorizare de ultima generatie, animat de lumini si lasere, dar si de concursuri cu premii surpriza.

Biletele sunt disponibile la urmatoarele preturi si categorii: Super VIP – 350 lei, VIP – 200 lei, Cat. I – 175 lei, Cat. a II-a – 100 lei, Cat. a III-a – 75 lei. Acestea pot fi achizitionate de la casele de bilete ale Salii Palatului, Teatrului National Bucuresti, Teatrului de Comedie Bucuresti, din magazinul Unirea – parter, statia de metrou Unirii 1, magazinele Diverta, oficiile Postei Romane semnalizate Bilete.ro precum si online, de pe www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.eventim.ro, www.biletoo.ro, www.myticket.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.