Expozitie de grup: “Graphic Poetry”

Vernisajul expozitiei “Graphic Poetry”, in cadrul careia sunt prezenti cu lucrari artistii Mirela Bichigeanu, Florin Ghebosu, Daniela Zbarcea, Eugen Vasile Iovan, Bogdana Contras, Cornelia Gherlan, Gabriela Anitei, Andreia Ioana Cismasiu si Matei Agachi, va avea loc in data de 12 decembrie incepand cu ora 18.30, la Galeria Odeon.

“Sub acest titlu misterios “Graphic Poetry” – care face ca expozitia propusa de DanaArtGallery sa penduleze seducator in imaginatia noastra intre poezie si vizual – plasticienii participanti se confrunta fara indoiala, fiecare in parte, cu temele preferate. Functioneaza pentru toti o atractie irezistibila pentru natura, care capata cateodata nuantat, alteori transant, aspecte diferite de la un artist la altul. De la propriul chip, la peisaje, de la imaginar la fantastic, de la poveste la declamatie, demersurile artistilor expozanti nu se zdruncina unul pe altul ci ne permit sa le acceptam ca vecinatati posibile si chiar constructive.” (Roxana Pasculescu)

Expozitia va putea fi vizitata la Galeria Odeon, in foaierul salii Studio a Teatrului Odeon din Calea Victoriei 40-42, pana pe data de 22 decembrie.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.