Tarja Turunen vine in Romania cu “Beauty and the Beat Tour 2013”

Phoenix Entertainment le aduce o veste excelenta tuturor admiratorilor celebrei interprete Tarja Turunen. Regina metalului finlandez revine la Sala Palatului din capitala intr-un concert care va fi prezentat fanilor din Romania in data de 11 aprilie 2013, ca parte a turneului “Beauty and the Beat Tour 2013”.

Pe scena Salii Palatului, peste 70 de instrumentisti, membrii unei orchestre simfonice de exceptie, un cor format din 15 persoane, precum si carismaticul tobosar Mike Terrana vor evolua alaturi de Tarja Turunen, cunoscuta pentru calitatile vocale inconfundabile. Din concert nu vor lipsi cele mai cunoscute piese ale artistei de origine finlandeza, binecunoscuta pentru participarea sa ca solista in cadrul celebrei formatii de rock metal simfonic, Nightwish.

Biletele au fost puse in vanzare in reteaua Eventim – magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, din librariile Humanitas si Carturesti, de la Sala Palatului si online prin www.eventim.ro. Pretul unui bilet variaza in functie de categoria de loc, dupa cum urmeaza: V.I.P: 245 lei; Cat.I: 195 lei; Cat.II: 145 lei; Cat.III: 115 lei; Cat.IV: 90 lei.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.