“Gormitii” ajung in premiera la Megamax

Din 17 decembrie, de luni pana vineri, “Gormitii” ajung la Megamax pentru a-si impartasi aventurile cu prietenii lor, copiii. Primul episod se difuzeaza pe 17 decembrie, de la ora 17.15.

Pe vremuri, insula Gorm fusese locuita de popoare pasnice si iubitoare de natura, sub calauzirea batranului Intelept care avea grija de echilibrul dintre natura si magie. Insa intr-o zi, Muntele Vulcan, pana atunci netulburat, a erupt cu o putere imensa distrugatoare si a ucis tot ce vietuia pe insula candva verde a Gormului. Din cenusa s-a nascut o noua viata, Magmion cel rau, stapanitorul poporului Vulcanului, care prin puterea sa intunecata a subjugat sufletele nou-nascute si neaparate de nimeni. Dar cand poporul Vulcanului a inceout sa se distruga, Magmion s-a retras pentru a-si aduna puterile in adancul Muntelui Vulcan.

Batranul Intelept, care asteptase acest moment, a recreat viata pe insula Gorm: a creat popoarele Marilor, Pamantului, Cerului si Padurii, punand in fruntea lor lideri special. Dar Magmion revine si el in joc…

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.