“Sapte psihopati si un caine” intra in cinematografele din Romania pe 21 decembrie

Ro Image aduce in Romania din 21 decembrie “Seven Psychopaths/Sapte psihopati si un caine”, un film de Martin McDonagh, productie Blueprint Pictures. Scrisa si regizata de Martin McDonagh, laureat cu Oscar, comedia are o distributie de staruri de prima mana, precum Colin Farrell, Sam Rockwell, Woody Harrelson sau Christopher Walken.

Marty (Colin Farrell) este un scenarist care viseaza sa-si duca la bun sfarsit scenariul “Sapte psihopati”. Billy (Sam Rockwell) este cel mai bun prieten al lui Marty, actor fara slujba si hot de catei cu jumatate de norma, care tine mortis sa-l ajute pe Marty, cu orice pret. Hans (Christopher Walken) este complicele la faradelegi al lui Billy, un om religios cu un trecut violent. Charlie (Woody Harrelson) este gangsterul psihopat al carui caine tocmai l-au furat Billy si Hans. Charlie e imprevizibil, extrem de violent si n-ar asta o secunda pe ganduri sa ucida pe oricine ar fi implicat in acest furt.
Marty o sa primeasca toata inspiratia de care are nevoie, dar o sa fie el capabil sa ramana in viata destul de mult ca sa termine cel mai tare scenariu din cariera lui de pana acum?

“Cred ca e important sa intelegem de unde i-a venit ideea lui Martin. S-a indragostit de acest titlu, dar nu a scris despre niciun psihopat; e renumit pentru talentul de a scrie dialoguri bune si scenarii violente, dar el incearca sa scrie o poveste care e, in esenta, despre pace si iubire.”, spune Colin Farrell despre film.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *