“Arn: Cavalerul templier” vine la Antena 1

Antena 1 va propune pentru dimineata de duminica, 13 ianuarie, de la ora 11.00, filmul de aventura “Arn: Cavalerul templier”, o coproductie Suedia, Marea Britanie, Danemarca, Norvegia, Finlanda, Germania, Maroc, in regia lui Peter Flinth, cu Joakim Nätterqvist, Sofia Helin si Stellan Skarsgård.

Arn Magnusson (Joakim Nätterqvist) s-a nascut in anul 1150 la ferma Arnas in Gothia de Vest, Suedia. In urma unui accident din copilarie, parintii lui sunt nevoiti sa-l trimita la o manastire in slujba lui Dumnezeu. Insa, lasand la o parte predicile, Arn este instruit de un calugar fost cavaler templier pentru a deveni un razboinic si un adevarat cavaler.

Un moment foarte important in decursul vietii lui este dat de intalnirea cu Cecilia, insa relatia pe care o are cu ea nu este pe placul nobilei sale familii. Astfel, legatura lor devine o iubire interzisa care ii va schimba viata pentru totdeauna. Soarta nedreapta insotita de legile nefiresti ale politicii vor face ca indragostitii sa se desparta: Cecilia este incarcerata intr-o manastire si Arn este trimis sa lupte in Razboiul Sfant alaturi de Armata Cruciatilor, devenind astfel un adevarat cavaler templier. Amandoi sunt nevoiti sa lupte pentru a supravietui, sa invete cum sa se confrunte cu raul si sa depaseasca dificultatile fizice si morale. Separarea lor dureroasa le provoaca indoieli in ceea ce priveste credinta in Dumnezeu si bunatatea lui, dar nu le clatina speranta ca se vor intalni din nou intr-o buna zi.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *