Spectacol pascal cu Divna si Dan Puric

Interpreta de origine greaca DIVNA, supranumita si vocea ingerilor, sustine un concert eveniment, dedicat sarbatorilor Pascale, chiar in Duminica Floriilor, pe 28 aprilie, la Ateneul Roman. Spectacolul va fi intregit de conferinta introductiva a maestrului DAN PURIC. In modul sau profund si inconfundabil, artistul va decela esenta altruista a sarbatorii Invierii Domnului.

Nascuta in 1970, Divna Ljubojevic este in prezent dirijor al Ansamblului Melodi, DIVNA s-a lasat de mica furata de tainele muziicii sarbesti, rusesti si original bizantine. Si-a desavarsit pregatirea la Colegiului de Muzica Mokranjac din Belgrad, devenind apoi licentiat al Academiei de Muzica din Novi Sad. A dirijat, inca de la varsta de 18 ani, Corul Mokranjac din Belgrad si s-a remarcat in postura de cel mai tanar dirijor al Primei Societati Corale – formatiunea corala cu cea mai indelungata istorie din spatiul sarbesc.

Calitatile vocale deosebite ii permit DIVNEI sa isi asume postura de solist, atat in piese bisericesti cat si in pasaje de opera. Iar nu in ultimul rand, artista se remarca si ca pedagog, predand solfegiu si cantare corala in cadrul Academiei de Muzica Amilly din Franta, Olanda si Marea Britanie.

La randul sau, DAN PURIC este un nume prestigios al scenei romanesti. Actor si regizor indragit, DAN PURIC a initiat Conferintele inca din anul 2009, pentru a veni in sprijinul unor demersuri caritabile si pentru a aduce mai aproape de publicul sau morala crestina.

Bletele au urmatoarele preturi:

Categoria I – 250 lei
Categoria II – 200 lei
Categoria III – 150 lei

Biletele pentru concertul extraordinar gazduit de Ateneul Roman sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Cinema Patria, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si Cinema Patria. Cei care doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.