Django se dezlantuie in cinematografele romanesti din 18 ianuarie

Drama western “Django Unchained/Django dezlantuit”, in regia lui Quentin Tarantino si cu o distributie nu mai putin renumita, din care fac parte Jamie Foxx, Christoph Waltz, Leonardo DiCaprio si Samuel L. Jackson va intra in cinematografele din Romania pe 18 ianuarie. Pelicula, care este ditribuita la noi de InterComFilm, are deja cinci nominalizari la Globurile de Aur de anul acesta.

Actiunea are loc in sudul Statelor Unite, cu doi ani inainte de Razboiul Civil. Django (interpretat de Jamie Foxx) este un sclav al carui trecut plin de violenta il aduce in serviciul lui King Schultz (Christoph Waltz), un vanator de recompense aflat pe urmele a doi ucigasi, fratii Brittle. Django este singurul care poate sa-l ajute sa ajunga la ei. In schimb, Schultz ii promite sa-l elibereze.

Cand misiunea lor se incheie cu succes si Django este eliberat, el decide sa ramana alaturi de Schultz si continua sa-i vaneze impreuna pe cei mai cautati criminali. Insa scopul final al lui Django este gasirea si eliberarea Boomhildei, sotia de care fusese despartit cu mult timp in urma.

Share

One thought on “Django se dezlantuie in cinematografele romanesti din 18 ianuarie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *