Anca Sigartau si 1-Q Sapro arata cum s-au lasat… de gandit

Godot Cafe-Teatru va invita pe 13 ianuarie, de la ora 19.00, la spectacolul “Cum m-am lasat” dupa Hannes Stein, in regia lui Bogdan Muntean. In distributie ii veti regasi pe Anca Sigartau si 1-Q Sapro, care vor fi alaturi de voi timp de o ora si 10 minute. Pretul biletului este de 25 lei.

De obicei, suntem indemnati sa ne lasam de fumat, de alcool, droguri sau sex. Acum suntem invatati sa nu mai fortam neuronii, de oarece gandirea dauneaza grav carierei. Daca esti intr-o functie de conducere si stai mult pe ganduri, adio, ti-a si sarit scaunul directorial de sub sezut.

Anca Sigartau si 1-Q Sapro lanseaza un apel catre “intelectualii obositi”, indemnandu-i sa abandoneze gandirea in favoarea unei
vieti lipsite de orice efort intelectual. Cei doi ofera chiar si cateva solutii – vreo noua – care sa le usureze celor interesati demersul. “Cum m-am lasat” este o falsa pledoarie in favoarea non-gandirii si inactiunii. Un pretext de care cei doi actori se folosesc admirabil, pentru a ne plimba prin padurea defectelor umane si prin arta universala.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *