Joe Satriani vine in Romania pe 20 mai

Joe Satriani va concerta pentru prima data in Bucuresti pe 20 mai, la Sala Palatului din Capitala, in cadrul turneului sau european din 2013. Chitarist de rock instrumental, Joe Satriani a devenit un nume sonor la nivel mondial odata cu albumul sau din 1987, “Surfing with the Alien”.

Dupa 10 milioane de albume vandute, 14 nominalizari la premiile Grammy si numeroase alte premii, Satriani continua sa fie adorat de fanii sai din intreaga lume. La inceputul indelungatei sale cariere, destinul lui Joe Satriani parea mai degraba de profesor si mentor decat de interpret. I-a avut elevi pe unii dintre cei mai importanti chitaristi ai decadelor ‘80 si ‘90: Steve Vai, Hammett Kirk (Metallica), Bryson David (Counting Crows). Toti acesti muzicieni spun ca “Satch” le-a fost de nenumarate ori sursa de inspiratie, iar fanii lor pot auzi influenta incredibilei expertize tehnice a lui Joe in interpretarea elevilor sai. De la lansarea Surfing with the Alien, albumul care i-a adus succesul comercial si l-a propulsat in lumina reflectoarelor, lucrurile s-au schimbat si Satriani a fost votat continuu drept cel mai bun chitarist de catre cititorii celor mai prestigioase reviste muzicale din lume.

Pe 20 mai, accesul in sala va fi permis incepand cu ora 19.00, iar spectacolul va incepe la ora 20.00. Biletele intra in vanzare incepand de luni, 21 ianuarie, ora 10.00 si sunt disponibile la preturile de 250 lei, 200 lei, 160 lei, 130 lei si 100 de lei, in functie de distanta fata de scena.

Pre-sale: pana pe 27 ianuarie inclusiv, cumparatorii au 10% discount la toate categoriile de bilet. Tichetele se pot cumpara online pe www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti). Biletele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polona nr. 15.

Evenimentul este organizat de Events.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *