Spectacol pentru copii: “LaLaLaDoDo”

Teatrul Ion Creanga reia spectacolul “LaLaLaDoDo”, care spune povestea fascinanta a sunetelor și a prieteniei. Reprezentatia este programata, pentru prima data in aceasta stagiune, in data de 18 ianuarie de la ora 18.00, la Sala Rapsodia de pe str. Lipscani nr. 53. Din distributia spectacolului “LaLaLaDoDo” fac parte actritele Carmen Palcu Adam si Oana Rusu, regia ii apartine Danielei Andrei, iar muzica este realizata de Bogdan Burlacianu.

“Reluam spectacolul “LaLaLaDoDo” dupa o pauza de mai bine de trei ani, timp in care atat eu, cat si colega mea, Oana Rusu, am devenit mamici. Faptul ca jucam acum si pentru fetele noastre, iar ele reactioneaza exact asa cum ne-am gandit noi ca va reactiona publicul, ne da imensa satisfactie ca spectacolul isi atinge scopul, ca mesajul ajunge unde trebuie si ca am avut o intuitie buna. “LaLaLaDoDo” face parte din programul Educatia timpurie. Teatru pentru 0-3 ani, initiat de Cornel Todea, in anul 2005, si este inclus si in cadrul proiectului european Small Size, din care Teatrul Ion Creanga face parte. Acum, mai mult ca oricand, imi dau seama de importanta majora a continuarii si dezvoltarii programelor de educatie timpurie, cu toate ramurile pe care le implica, atat in tara cat si in lume, si ma bucur ca Teatrul Ion Creanga se implica in a oferi spectacole potrivite pentru cei mai mici dintre spectatori, ca le dezvolta interesul pentru arta inca de la cele mai fragede varste.”, declara Carmen Palcu Adam, actrita a Teatrului Ion Creanga.

Biletele se pot achizitiona de la casa de bilete a Salii Rapsodia de pe str. Lipscani nr. 53, iar pretul este 12.72 lei (adulti) si 8.48 lei (copii). Programul reprezentatiilor si al casei de bilete poate fi urmarit pe www.teatrulioncreanga.ro si pe pagina de Facebook/TeatrulIonCreanga.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *