Florin Piersic isi serbeaza ziua de nastere pe scena

Florin Piersic isi va aniversa pe 27 ianuarie ziua de nastere. Actorul, al carui nume se identifica imediat cu nenumarate personaje-simbol din teatrul si filmul romanesc, a ales sa serbeze in maniera care i se potriveste cel mai bine unui artist: pe scena, alaturi de publicul sau.

Asadar, duminica 27 ianuarie Florin Piersic ii asteapta pe cei care il indragesc la piesa „Straini in noapte”, in care o are ca partenera pe Medeea Marinescu. Doua generatii ale scenei lirice, doua personaje imprevizibile, un recital actoricesc plin de savoare si haz pe scena Palatului National al Copiilor.

Datorita interesului sporit al publicului fata de acest spectacol, pe 27 ianuarie la Palatul National al Copiilor se vor juca doua reprezentatii: prima cu incepere de la ora 16.00, iar a doua de la ora 19.00.

Biletele se gasesc la Casa de bilete a Palatului Copiilor, in reteaua BILETOO – punctele de vanzare se afla la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului si Cinema Patria. Cei care doresc sa comande online o pot face de pe www.Biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilete.ro.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.