byron va canta in deschidere la Slash

Formatia byron va urca pe scena Salii Palatului pe 5 februarie, in deschiderea concertului lui Slash si va pregati atmosfera pentru spectacolul care va urma. Incepand cu ora 19.30, Dan Byron si colegii sai va vor oferi o reprezentatie asa cum ne-au obisnuit: electrizanta, dar eleganta, spontana, dar bine pregatita, cu piese profunde, dar care emana buna dispozitie.

Trupa byron (rock alternativ/progresiv) a implinit, in noiembrie, 6 ani de realizari importante pe scena muzicala din Romania. Cu trei albume de studio (“Forbidden Drama” si “A kind of Alchemy”), dintre care unul de cover-uri ale unor cunoscute piese romanesti ("Perfect"), 2 DVD-uri ("Acoustic Drama" si “Live Underground”), dintre care unul filmat in Salina Turda si difuzat de HBO si un concept concertistic inedit pe piata romaneasca (seria Impromptu), cei de la byron si-au afirmat unicitatea si au oferit intotdeauna experiente muzicale memorabile.

Dupa ce in urma cu cateva zile biletele la VIP s-au terminat, si categoria IV este EPUIZATA. Biletele ramase sunt disponibile la preturile de 260, 220, 160 si prin reteaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone si Domo, librariile Humanitas si Carturesti, la casa de bilete a Salii Palatului si online pe www.eventim.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.