La ArCuB se povestesc “Insemnarile unui nebun”

ArCuB incepe luna februarie cu un nou proiect teatral: “Insemnarile unui nebun” de Nikolai Vasilievici Gogol, in regia lui Felix Alexa, cu actorul Marius Manole alaturi de violonistul si compozitorul Alexander Balanescu. Scenografia este semnata de Diana Ruxandra Ion. Avanpremiera spectacolului va avea loc la sala din Str. Batiste nr. 14, in data de 1 februarie, ora 20.00 si va fi urmata de alte patru reprezentatii in 2, 3, 7 si 8 februarie, de la ora 20.00.

Spectacolul “Insemnarile unui nebun” va propune sa fiti martorii unei confesiuni rare: povestile pline de candoare ale unui nebun, care-si exprima dragostea si frustrarile cu umor si o intelepciune pe care doar suferinta o poate descoperi intr-un suflet chinuit. Treptat, in mintea personajului principal capata contur o lume in care totul este posibil. Privitorii asista astfel la spectacolul fuzionarii a doua lumi, cea reala si cea imaginara, fiind martori ai intregului proces de instalare a nebuniei. Trairile dramatice ale functionarului confuz, care se imbina armonios cu situatiile comice, nascute din diferentele majore dintre realitate si perceperea ei, fac din “Insemnarile unui nebun” un spectacol unic, in timpul caruia publicul traieste alaturi de personaj, trecand printr-o varietate de stari: de la empatie si compasiune, pana la amuzament sau revolta.

“Ma bucur foarte tare ca am reusit ca aici, la ArCuB, sa adun laolalta, intr-un proiect pe care l-am gandit ca fiind o imbinare intre teatru si muzica, un muzician extraordinar, violonistul si compozitorul Alexander Balanescu si un mare actor, Marius Manole, care ne surprinde cu fiecare rol. Aventura noastra in lumea fascinanta a nebuniei gogoliene a fost o sansa de a evada din banalitatea si vulgaritatea lumii inconjuratoare. Sper sa fie la fel si pentru publicul, pe care il asteptam cu drag la spectacol.” Felix Alexa

Biletele pentru spectacolele noastre pot fi achizitionate de la Casa de Bilete ArCuB (Str. Batiste nr. 14) si online pe bilete.arcub.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *