Sezonul final al serialului “Castle” incepe la Universal Channel

Relatia dintre Richard Castle si Kate Beckett se afla, dupa finalul sezonului al patrulea al serialului “Castle”, pe un nou fagas. Aflati ce se va intampla in “dimineata de dupa” in sezonul cu numarul 5 care va avea premiera luni 4 februarie, ora 22.00, la Universal Channel. Episoadele vor fi difuzate lunea de la aceeasi ora.

Dupa patru sezoane de nehotarari, Castle si Beckett dau, in sfarsit, frau liber sentimentelor in mult asteptatul sezon final al serialului. Primul episod din seria a cincea ne prezinta dimineata de dupa, cand Castle si Beckett trebuie sa faca fata unor noi intrebari despre relatia lor: A fost o aventura de o noapte? Sunt un cuplu de-acum inainte? Le va afecta acest lucru relatia profesionala? Si cat de mult isi pot permite sa dezvaluie colegilor lor din NYPD? Cei doi trebuie sa deschida astfel un capitol nou in vietile lor…

La editia din acest an a People’s Choice Awards, desfasurata pe 9 ianuarie 2013, “Castle” a fost recompensat cu premiul pentru cel mai bun serial dramatic politist, iar Nathan Fillion pentru cel mai bun actor dramatic de televiziune.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *