Trupa Class deschide concertul Bad Boys Blue

In seara de 15 februarie cinematograful Patria va fi cuprins de febra disco-dance: CLASS, trupa simbolul care a pus bazele acestui curent in Romania la mijlocul anilor ’90, va intregi regalul muzical, alaturi de BAD BOYS BLUE. Adevarat trend-setter in muzica autohtona, CLASS si-a legat numele de Scoala Vedetelor, de nenumarate hituri, de o serie remarcabila de distinctii si, mai nou, de showul Tv X Factor, in cadrul caruia solista Mihaela Cernea a avut statutul de preparator vocal.

Printre elementele notabile din palmaresul CLASS se numara: pozitionarea pe locul doi in selectia finala Eurovision 1996 cu piesa “Raspuns”, primul slagar al formatiei, lansarea hitului “Adu-i doina” prima piesa etno-dance din muzica romaneasca, pozitionarea pe locul 1 in Romanian Top 100, timp de 7 saptamani la rand, cu piesa “Luna mi-a zambit,” care a devenit cea mai difuzata melodie romaneasca a anului 2003, stabilind un record absolut, pentru momentul respectiv, premiul MTV Romania pentru cel mai bun videoclip dance, cu “Intr-o zi”, ocuparea primei pozitii in Romanian Top 100 si statutul de castigator in categoria Best Pop Song, in cadrul Premiilor MTV Romania 2004, locul 1 la MTV RO Chart si la Europa FM cu super hitul “Ocean in Desert” (2007) si highest new entry in Romanian Top 100, direct pe locul 45 cu piesa “Castel de nisip”.

Seara va fi incheiata de recitalul BAD BOYS BLUE, iar pentru ca distractia sa fie completa, spectacolul va fi urmat de program disco in care se vor succeda cele mai indragite hituri ale acelei perioade.

Pentru concertul BAD BOYS BLUE & CLASS sunt in vanzare patru categorii de bilete:

Categoria VIP – 250 lei (intalnire & poza cu artistul, CD & afis cu autograf)
Categoria I – 200 lei
Categoria II – 150 lei
Categoria III – 100 lei

Biletele sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si Cinema Patria. Cei care doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *