Trooper aduce “An Iron Tribute” pe 5 aprilie

Trooper incepe anul cu o noua surpriza pentru fani: formatia va pune in premiera in scena conceptul “An Iron Tribute”, pe 5 aprilie la Arenele Romane, avandu-i alaturi pe membrii trupei Iris. Spectacolul se anunta a fi cea mai grandioasa productie semnata de Trooper pana in prezent.

Concertul de la Arenele Romane va insemna o intalnire intre doua generatii, Trooper si membrii “Nationalei de Rock a Romaniei”, asa cum au fost supranumiti cei de la Iris, care vor avea rolul de invitati speciali. Coiot, solistul Trooper, precizeaza: “Ne-am dorit sa realizam un concert in care sa aducem un tribut formatiilor care ne-au influentat cariera, formatiilor care ne-au facut sa punem mana pe instrumente şi sa cantam rock! Principalele doua sunt Iron Maiden şi Iris. Spectacolul pe care il vom pune in scena se vrea o adevarata petrecere rock’n’roll. Vom canta piese din repertoriul Maiden, vom canta piese din repertoriul Iris, vom canta piese Trooper, vom canta rock.”

Pentru concertul “An Iron Tribute” de la Arenele Romane exista doua categorii de bilete:

Bilete VIP (CD digipack Trooper I, afis concert, meet & greet TROOPER) – 30 lei
Bilete acces general – 15 lei

Bilete sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Cinema Patria, Palatul National al Copiilor. Cei care doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro, www.blt.ro, www.iabilet.ro si www.rezervariclub.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *