Ballet Flamenco de Madrid revine in Romania pe 6 aprilie

Dupa aproximativ sapte ani, Asociatia Culturala Maria Domina readuce pe scenele de spectacol din Romania cea mai cunoscuta companie de dansuri spaniole din lume, Ballet Flamenco de Madrid. Sub conducerea directorului artistic Luciano Ruiz, peste 30 de artisti de notorietate internationala, muzicieni si dansatori, vor putea fi admirati pe 6 aprilie la Sala Palatului din capitala, evoluand in spectacolul “Espana Baila Flamenco”.

De aceeasi productie scenica se vor putea bucura si iubitorii de flamenco din tara, caci membrii Ballet Flamenco de Madrid vor parcurge traseul unui turneu national care se va desfasura astfel: Iasi – 1 aprilie, Piatra Neamt – 2 aprilie, Bacau – 3 aprilie, Galati – 4 aprilie si Constanta – 5 aprilie.

“España Baila Flamenco” este un spectacol de dans fascinant, cu piese precum “Poetas”, “Sarasate” de Asturias Isaac Albeniz, numeroase tangouri si soleás dar si alte momente artistice speciale ale caror coregrafii apartin actritei si dansatoarei de flamenco, Sara Lezana.

Biletele pentru spectacolul de la Bucuresti pot fi achizitionate din reteaua Vreau Bilet: Unirea Shopping Center etj.2 (corp central), Str. Moise Nicoara nr.18, din magazinele EuroGsm, de la Libraria Eminescu, Sala Palatului si online prin www.vreaubilet.ro. Pretul unui bilet variaza in functie de categoria de loc, dupa cum urmeaza:

VIP: 160 lei
Categ 1: 130 lei
Categ 2: 100 lei
Categ 3: 70 lei
Categ 4: 50 lei

EDIT 1 APRILIE 2013: Turneul artistilor Ballet Flamenco de Madrid programat a se desfasura la inceputul lunii aprilie in mai multe orase din Romania, a fost anulat. Decizia organizatorilor de a anula acest eveniment a fost luata ca urmare a interesului scazut al publicului spectator pentru acest gen de spectacol.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.