Ventrilocul Jimmy Tamley vine la Gala Premiilor Stand Up Comedy

Celebrul comediant ventriloc JIMMY TAMLEY ajunge in premiera in Romania, in cadrul celei de a treia editii a Galei Premiilor Stand Up Comedy. Evenimentul va avea loc pe 26 aprilie la Cinema Patria. JIMMY TAMLEY este considerat cel mai spectaculos si mai tehnic artist papusar ventriloc din Europa. Marionetele incantatoare, umorul sau nativ si tehnica vocala uluitoare fac ca fiecare show al lui Jimmy Tamley sa fie o experienta unica si captivanta.

Cea de a treia editie a Galei Premiilor Stand Up Comedy va fi intregita de prestatiile unora dintre cei mai indragiti comedianti din Romania, care vor aduce in fata publicului materiale noi. Numele deja confirmate sunt: Badea, Costel, Teo, Micutzu, Sorin si Radu.

Evenimentul, desfasurat sub inaltul patronaj al prestigioasei publicatii de satira si umor “Academia Catavencu”, vine dupa alte doua editii, derulate cu casa inchisa. Showul din 26 aprilie este fara precedent pe segmentul stand up comedy din tara noastra. Spectacolul va imbina maiestria limbajului, varietatea de personaje, tehnica vocala si manuirea papusilor cu umorul, ironia si improvizatia autohtona.

Biletele costa 80 lei si se gasesc in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se afla la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Cinema Patria, Sala Palatului si Palatul National al Copiilor. Cei care doresc sa comande online, o pot face de pe www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilete.ro si www.myticket.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *