Abba prezinta selectia nationala Eurovision

Varianta romaneasca a celebrei trupe ABBA prezinta anul acesta selectia nationala Eurovision. Interpretii Paula Seling, Andreea Banica si Ovi, impreuna cu actorul Marius Rizea vor fi Anni Frid, Agnetha, Björn si Benny, cei patru membri ABBA, pentru a prezenta spectacolele din 23 si 24 februarie (semifinalele), precum si finala din 9 martie a concursului Eurovision.

“Finala europeana a concursului Eurovision are loc in Suedia anul acesta, iar noi ne-am gandit sa aducem o bucata de Suedia la noi acasa. Si cine reprezinta mai bine tara organizatoare a concursului decat ABBA, trupa care a castigat, de altfel si Eurovisionul… Ne dorim sa facem din selectia nationala un spectacol cat mai apropiat de atmosfera si calitatea celor suedeze. Este modul nostru de a va pregati pentru finala de la Malmö din luna mai, unde, cu siguranta, va fi un show cu adevarat uluitor”, declara Dan Manoliu, manager de proiect al competitiei.

Marea finala , la care participa cele 12 piese, va avea loc in data de 9 martie 2013. Modalitatea de jurizare va fi: 50% televot, 50% juriu. Toate cele trei parti ale concursului vor fi transmise in direct pe TVR 1, TVR HD, TVR International si online, pe www.tvrplus.ro, precum si pe www.eurovision.tv, site-ul oficial al competitiei. Regulamentul concursului si informatii suplimentare pot fi accesate pe site-ul TVR, la adresa www.tvr.ro/eurovision.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *