Lansare de carte: “Homeopatie in psihoterapie”

Editura Herald va invita la o intalnire deosebita intre psihoterapie si homeopatie cu Dr. Mirela Pop in ziua de miercuri 13 Februarie 2013, ora 18.30, la Libraria Bastilia din Piata Romana. In cadrul evenimentului va fi lansata cartea “Homeopatie in psihoterapie – remedii in terapia cognitiv-comportamentala”.

In cadrul acestei intalniri, autoarea cartii, Dr. Mirela Pop ne va impartasi din experienta sa medicala si terapeutica bogata, ajutandu-ne astfel sa ne familiarizam cu o abordare noua in Romania, care vizeaza raportul subtil dintre corp si minte. Expunerea va fi insotita de exemplificari ale unor remedii care se prescriu in anumite conjuncturi de viata sau pentru anumite probleme emotionale /psihologice care sa evidentieze procesul terapeutic in sine.

“Homeopatia este o specialitate de medicina complementara care foloseste remedii (un fel de medicamente) care se prescriu pacientilor, nu pe baza diagnosticelor, ci pe baza suferintelor lor, suferinte care includ atat simptome fizice, cat si probleme emotionale, anumite modele de raportare la viata si chiar experiente traite (de exemplu: emigrare / pierderea cuiva drag / dezamagirea in dragoste etc.).”Dr. Mirela Pop

In continuarea evenimentului va fi organizata o sesiune de intrebari si raspunsuri. De asemenea, Dr. Mirela Pop va oferi autografe pe cartea sa nou publicata.

Invitati:
Mirela Pop, medic, psihoterapeut, autor
Odette Dimitriu, conf. univ. dr. Universitatea Titu Maiorescu
Gabriela Deniz, psiholog, editor Editura Herald
Moderator: Vlad Doroican, PR Editura Herald

Mirela Pop este medic primar in recuperare, medicina fizica si balneologie, psihoterapeut specializat in terapie cognitiv-comportamentala si hipnoza clinica si specialist in homeopatie. Atat in experienta sa clinica cat si in articole si lucrari de specialitate (“Abordarea homeopatica a convingerilor disfunctionale” – 2011) promoveaza o abordare bazata pe echilibrul fin dintre corp si psihic.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *