“Podu'” revine la Palatul Copiilor pe 2 martie

“Podu’” in regia lui Horatiu Malaele este o reprezentatie satirica atat de revigoranta incat este mereu asteptata de iubitorii de teatru. Urmatorul spectacol este programat pentru 2 martie, ora 19.00, la Palatul Copiilor, unde Horatiu Malaele, Meda Victor si George Ivascu vor da viata unor personaje dilematice: Intelectual neinteles, Indragostitul si Artista.

Avand la baza textul “Podul sinucigasilor”, de Paul Ioachim, spectacolul, regizat chiar de Horatiu Malaele, aduce in fata publicului un subiect mai rar abordat: sinuciderea. Potrivit lui Horatiu Malaele spectacolul: “este o piesa unicat cu o tema nemaiauzita. Marilor nostri nihilisti, celor care condamna dezastrul vietii si nesansa nasterii, Paul Ioachim le propune aceasta solutie de compromis: supravietuirea prin actul sinuciderii.”

Biletele pentru Podu’ se gasesc la Casa de bilete a Palatului Copiilor si in reteaua BILETOO – punctele de vanzare se afla la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, si Cinema Patria. Cei aree doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilete.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *