Semnal M canta in premiera in Hard Rock Cafe

Legenda rockului transilvanean, SEMNAL M, ajunge in premiera pe scena din Hard Rock Cafe pe 15 martie, incepand cu ora 22.00. Din programul serii de vineri nu vor lipsi piesele care au incantat generaţii intregi, precum “La fereastra ta”, “Spune-mi cine esti” sau “Povesti la gura sobei.”

SEMNAL M este un reper in peisajul rockului autohton si una dintre cele mai indragite trupe din Transilvania care a sarbatorit recent 35 de ani de cariera.

In jurul nucleului format din Stefan Boldijar si Iuliu Merca, SEMNAL M a reunit mereu o serie de muzicieni de prestigiu. In prezent, semnal M inseamna: Stefan Boldijar – voce/bas, Nicu Barna – chitara/voce, Solomon Francisc – tobe si Catalin Pop – chitara.

Pentru concertul SEMNAL M sunt in vanzare urmatoarele categorii de bilete, disponibile in toata reteaua BILETOO:

VIP – 100 lei – poster, intalnire & poza* cu artistul
Categoria I – 70 lei – loc in faţa scenei
Categoria II – 50 lei – loc in sala

Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor, Cinema Patria si in Hard Rock Cafe. Cei care doresc sa comande online o pot face de pe www.Biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilete.ro si www.myticket.ro.

Pentru toate categoriile de bilete rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe.

* Pentru pozele din cadrul sesiunii de meet & greet fiecare persoana este rugata sa aiba propriul aparat foto.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *