Kitaro concerteaza in Romania pe 5 octombrie

KITARO, revolutionarul muzician multi-instrumentist si compozitor japonez care uluieste lumea cu sunetele inegalabile, care imbina muzica electronica si cea traditionala, va concerta in toamna acestui an pentru prima data in Romania. Concertul sustinut de artist si orchestra sa va avea loc la Sala Palatului din capitala in data de 5 octombrie cu incepere de la ora 19.00.

Concertul face parte din turneul de promovare al noului sau material discografic intitulat “TAMAYURA”, album care urmeaza a fi lansat in luna martie a acestui an.

“Suntem onorati sa fim organizatorii primului concert al artistului KITARO din Romania, si in acelasi timp suntem bucurosi ca prin eforturile si insistentele noastre am obtinut rezultatul scontat. De reusita noastra se vor putea bucura si fanii stabiliti in celelalte tari din Europa, caci, odata cu programarea concertului de la Bucuresti s-a creat in jurul acestuia un intreg turneu European.” a declarat Pepino Popescu, Presedintele Asociatiei Culturale Maria Domina, care a incercat in repetate randuri sa obtina acceptul artistului de a concerta in Romania.

KITARO are o activitata artistica impresionanta, a obtinut Globul de Aur si este detinator al numeroase premii Grammy, cunoscand succesul la nivel mondial in urma cu mai bine de treizeci de ani datorita stilului sau unic si a fuziunii intre mai multe culturi, tehnici si sfere de constiinta. Toate albumele sale sunt considerate adevarate capodopere si inregistreaza vanzari colosale, zeci de milioane de exemplare distribuite in intreaga lume.

Biletele pentru acest concert au fost puse in vanzare in reteaua Vreau Bilet la Unirea Shopping Center, etj.2, la sediul din str. Moise Nicoara nr.18, la Sala Palatului, in magazinele EuroGsm si online prin www.vreaubilet.ro. Preturile acestora variaza in functie de categoria de loc, dupa cum urmeaza: Cat. IV – 140 lei, Cat.III – 170 lei, Cat.II – 310 lei, Cat.I – 450 lei, VIP – 630 lei si Golden VIP – 830 lei.

EDIT 3 OCTOMBRIE 2013: Din motive independente de vointa organizatorilor, concertul artistului KITARO ce urma sa se desfasoare in data de 5 octombrie la Sala Palatului din Bucuresti, a fost reprogramat pentru luna martie a anului viitor.
Potrivit unei scrisori de informare primite de catre organizatorii concertului din partea managerului KITARO, amanarea concertului survine in urma conflictelor geopolitice din Siria, fapte ce i-au determinat pe reprezentantii artistului, sa reconfigureze datele tuturor concertelor cuprinse in cadrul turneului international din acest an.

Conform actualei planificari, precizam ca intalnirea publicului din Romania cu muzica celebrului artist Kitaro se va produce in data de 2 martie 2014 la Sala Palatului.
Biletele achizitionate pentru concertul anuntat initial isi vor pastra valabilitatea pentru reprezentatia de la inceputul lunii martie 2014, sau vor putea fi returnate pentru recuperarea contravalorii acestora la casele de bilete de unde au fost achizitionate.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *