3 martie va fi “O noapte furtunoasa” la Palatul Copiilor

Daca va e dor de replicile savuroase din dramaturgia lui Caragiale sunteti invitati la o comedia “O noapte furtunoasa”. Reprezentatia, care si-a castigat statutul de reper in repertoriul oricarui teatru, se va juca la Palatul National al Copiilor pe 3 martie, incepand cu ora 20.00.

Spectacolul este pus in scena de Teodora Campineanu si este chiar reprezentatia cu care si-a facut debutul regizoral cu 10 ani in urma. Avem de a face cu o viziune proaspata si revigoranta, dar care reuseste sa pastreze si sa puna in valoare esenta lui Caragiale. Montarea a obtinut in 2003 Premiul UNITER pentru debut.

Distributia reuneste mai multe generatii din lumea teatrului: dintre numele ajunse deja la maturitatea artistica ii amintim pe Niculae Urs, care il interpreteaza pe gelosul Jupan Dumitrache si pe Alexandru Georgescu, care este Nae Ipingescu, iar din noul val reprezentatia ii include pe Luminita Erga, Alina Berzunteanu, Silviu Biris, Vlad Zamfirescu si Simona Popescu.

Biletele pentru spectacolul “O noapte furtunoasa” se gasesc la Casa de bilete a Palatului Copiilor, in reteaua BILETOO – punctele de vanzare se afla la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, si Cinema Patria. Cei care doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilete.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *