Aeon Blank canta acustic in Prometheus

Trupa Aeon Blank va sustine primul concert acustic vineri, 22 februarie, incepand cu ora 21.00, la Club Prometheus din Bucuresti. “Concertul asta este o provocare pentru noi. A trebuit sa regandim tot, majoritatea pieselor au fost reorchestrate special pentru acest concert, iar cei care vor veni vor avea ocazia sa vada un altfel de Aeon Blank pe scena”, spune Emil Luca, vocalistul trupei.

Aeon Blank inseamna:

Emil Luca: voce si chitara
Mircea Becherescu: chitara
Alex Comarnicianu: bass
Bogdan Valentin: tobe
Sorin Fratila: clape

Trupa a lansat albumul “Handmadegods & Godmadedemons” pe 26 aprilie 2012, iar cel de-al doilea album va fi lansat in toamna anului 2013. Best Alternative Newcomer 2012 este titlul pe care Aeon Blank l-a castigat in concursul organizat de Metalhead (concurs bazat pe voturile fanilor). Ca o urmare fireasca a acestui fapt, formatia a concertat pe 31 ianuarie la Silver Church, alaturi de celelalte trupe castigatoare.

Invitati speciali in cadrul concertului din 22 februarie vor fi violoncelistul Vladimir Vernescu, muzician care a activat in cadrul trupelor Alephion, The MOOod, Stema si Barbarossa Samba Group si Dragos Boeru (backing vocals), iar pretul unui bilet este de 10 lei.

Club Prometheus
Piata Natiunile Unite 3-5, bloc B2, sector 4, Bucuresti
Rezervari la telefon:
021-33 666 38; 021-33 666 78

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *