Premiera la Diva Universal: “Paradisul lui Michelle”

Producatoarea serialului “Fetele Gilmore” aduce “Paradisul lui Michelle/Bunheads”, al carui prim sezon debuteaza in exclusivitate la Diva Universal miercuri, 6 martie, la ora 21.00. Urmariti povestea unei foste balerine, care a devenit dansatoare in Las Vegas si care a lasat totul in urma, pornind pe un nou drum.

Michelle Simms (Sutton Foster) avea o cariera promitatoare ca balerina profesionista in spectacole clasice, dar a fost atrasa de luminile stralucitoare ale Las Vegas-ului. Acum, cu un job fara viitor, la 30 si ceva de ani, isi da seama ca entuziasmul fata de Orasul Pacatului a disparut, iar insistentul ei pretendent, Hubbell Flowers (Alan Ruck) a castigat. Cu promisiunea unei vieti confortabile in oraseului lui natal, Paradise, din California, Hubbell o convinge pe Michelle sa se marite cu el si sa se mute acolo. Odata ajunsa in Paradise, Michelle descopera ca Hubbell a uitat sa mentioneze ca locuieste in aceeasi casa cu… mama lui, o femeie puternica, deloc bucuroasa ca fiul ei a fugit si s-a casatorit cu Michelle.

Si ea fosta dansatoare, Fanny conduce o scoala de dans din localitate, peste care Michelle da din intamplare, ajungand sa se apropie de unele dintre studentele lui Fanny. Relatia lui Michelle cu aceste fete o va ajuta sa se adapteze vietii din linistitul orasel, dar si rolului dificil de nora.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *