Show suplimentar pentru A Vision Of MERCURY

Datorita interesului sporit al publicului si cererii foarte mari de bilete, organizatorii anunta programarea unei reprezentatii suplimentare a show-ului A Vision Of MERCURY. Cel de al doilea spectacol va avea loc pe 2 martie, la Hard Rock Cafe. In fiecare dintre cele doua seri, Joseph Lee Jackson va aduce in fata spectatorilor un show dinamic, plin de hituri QUEEN.

Show-ul A Vision Of MERCURY face, de 15 ani, ocolul lumii, iar Joseph Lee Jackson, este cotat drept unul din cei mai autentici artisti tribut Freddie Mercury. Pe 1 si 2 martie il puteti vedea la Hard Rock Cafe, intr-un spectacol din care nu vor lipsi hituri precum: “We Are The Champions”, “Somebody To Love”, sau “A Kind Of Magic.”

Pentru reprezentatia A Vision Of Mercury programata pe data de 2 martie exista trei categorii de bilete:

Categoria VIP – 120 lei (intalnire si poza cu artistul, afisul evenimentului cu autograf, loc la masa)

Categoria I – 60 lei – loc la masa in fata scenei

Categoria 2 – 40 lei – loc la mese, in sala

Biletele pentru cele doua reprezentatii A Vision of Freddie Mercury, programate pe 1 si 2 martie, sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor, Cinema Patria si in Hard Rock Cafe. Cei care doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro. www.blt.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro.

Rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe, pentru fiecare cumparator de bilet.

* Pentru pozele din cadrul sesiunii de meet & greet fiecare persoana este rugata sa aiba propriul aparat foto.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.