Dorel Visan se confeseaza in cadrul conferintei „Omul si taina lui”

Maestrul Dorel Visan va invita pe 18 martie, ora 20.00, la un eveniment cultural veritabil: reputatul actor si poet va face marturisiri in legatura cu experientele traite pe scena ca actor, dar si cele din viata personala in cadrul conferintei “Omul si taina lui”. Confesiunile vor fi gazduite de sala Cinematografului Studio (Bd. Gen. Gheorghe Magheru, nr.29).

„Titlul pe care l-am ales pentru aceasta intalnire este extraordinar de vast. Nu stii de unde să incepi si unde sa sfarsesti. Pentru ca taina omului este… omul insusi! Am pornit de la credinta ca motorul schimbarii omului este propria lui minte.” (Dorel Visan)

Biletele costa 50 lei si sunt disponibile in reteaua Vreau Bilet, la casa de bilete Vreau Bilet din cadrul Unirea Shopping Center, etaj 2, corp central, casa de bilete Vreau Bilet din strada prof. Moise Nicoara nr. 18, Arte International – Libraria Eminescu, EuroGSM – Bucuresti Unirii (Unirea Shopping Center – aripa centrala lifturile exterioare), EuroGSM – Perla (B-dul Iancu de Hunedoara nr. 64, Sector 1), EuroGSM – Bucuresti Lujerului (in incinta Hypermarketului Cora Lujerului), EuroGSM – Bucuresti Mihalache (B-dul Ion Mihalache, nr. 92), si online pe www.vreaubilet.ro pentru comenzi de bilete cu livrare prin curier.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.