Weekend cu ateliere artistice la Open House

Attitude Ballet Studio & Art School (str. Emil Balaban, nr. 6) va invita in weekend-ul 2–3 martie la Open House, unde timp de doua zile, incepand cu ora 11.00, vei putea participa la 32 de ateliere de balet, flamenco, dans contemporan, pictura, handmade, stencil, actorie si multe altele.

Fiecare atelier dureaza o ora iar costul de participare este de 20 de lei. Pentru atelierele de dans sunteti asteptati in echipament lejer (dresuri, sosete, fustite, pantaloni lejeri, tricouri, maieuri, body, bluze etc.) iar pentru Flamenco puteti purta pantofi cu toc mic si bareta.

In ceea ce priveste atelierele creative, acestea dureaza o ora iar costul de participare de 20 de lei include toate materialele necesare, voi trebuie sa veniti doar cu imaginatia si voia buna.

AICI gasiti programul complet al atelierelor.

Attitude Ballet Studio s-a deschis acum mai bine de doi ani ca scoala de balet si dansuri, iar de la inceputul acestui an s-a extins cu Attitude Art School – spatiu de cursuri si ateliere creative. Attitude Ballet Studio & Art School este gazduit intr-o casa construita in anul 1900, reconsolidata si restaurata cu bun gust, eleganta si creativitate, situata pe strada Emil Balaban, nr. 6.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *