Ansamblul Doina Gorjului sarbatoreste 65 de ani la Sala Palatului

Ansamblul Artistic Profesionist “Doina Gorjului” din Targu -Jiu implineste 65 de ani de la infiintare si cu aceasta ocazie va sustine un concert folcloric intitulat “Canta Gorjul toata tara”, care va avea loc la Sala Palatului, in data de 31 mai, de la ora 19.30. In spectacol vor fi prezenti membrii ansamblului, dar si invitati speciali precum Stela Popescu, Alexandru Arsinel, Nae Lazarescu si Vasile Muraru si altii.

Repertoriul Ansamblului Artistic Profesionist “Doina Gorjului” valorifica, in primul rand, uriasul potential artistic al Olteniei si in mod special al judetului Gorj. Alaturi de zona Gorjului, la loc de cinste se regasesc capodoperele – muzicale si coregrafice – din aproape toate zonele etnofolclorice ale Romaniei.

Orchestra, alcatuita din profesionisti in mana carora instrumentele par fermecate, cuprinde intreaga paleta de instrumente populare pe care le inmanuncheaza folclorul romanesc si este condusa de doi dirijori de exceptie, Marcel Parnica si Aurel Blondea, iar dansatorii sunt indrumati cu profesionalism de catre maestrul Valeriu Saraolu.

Biletele au preturi cuprinse intre 30 si 80 lei si se gasesc pe biletfan.ro, bilet.ro, blt.ro.

EDIT 14 MARTIE 2013: Organizatorii au anuntat schimbarea distributiei spectacolului: Niculina Stoican, Maria Loga, Gheorghe Rosoga, Ion Ghițulescu, Victorita Lacatusu, Mirela Tapota Lataretu, Olguta Berbec, Nae Lazarescu, Vasile Muraru, Jean Paler, Adriana Trandafir.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.