Vernisaj expozitie de pictura: “Free Will”

Vernisajul expozitiei “Free Will”, semnata Mihai Florea, curator Diana Dochia va avea loc miercuri, 6 martie, ora 19.00 la ANAID ART GALLERY. Publicul amator de arta contemporana va putea viziona expozitia in perioada 6 martie – 6 aprilie 2013. Mihai Florea este absolvent al Universitati Nationale de Arta Bucuresti.

Debutul expozitional al artistului a avut loc in 2011 la Anaid Art Gallery cu expozitia personala “Eye Candy”, prin care discuta intr-o cheie ironico-comica societatea de consum in care traim. Invitat in cadrul numeroaselor expozitii de grup, pictura lui Mihai Florea continua sa incite privitorul de arta contemporana. Dupa doi ani, Mihai Florea revine, la Anaid Art Gallery, cu cea de-a doua expozitie personala intitulata “Free Will”.

“Free Will” este despre universul expandat, despre ce intelegem prin notiunile de timp, spatiu si realitate. Dictonul prin care trebuie parcursa expozitia este “Paseste, din proprie initiativa, dincolo de timp, spatiu si realitate”. Ce este real si ce nu este real? Este real ceea ce vedem, traim, simtim sau ceea ce credem ca vedem, traim, simtim? Timpul asa cum il intelegem noi azi este timpul real sau timpul in care putem sa proiectam evenimente si intamplari care nu au legatura cu realitatea? Spatiul ofera pozitionarea exacta, corecta sau este doar un cadru al unor realitati multiplu reflectate?

Anaid Art Gallery va invita sa faceti o incursiune in arta contemporana de luni pana vineri intre orele 11.00 – 19.00 si sambata intre orele 10.00 – 18.00.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *