Voca People revin in Bucuresti in luna mai

Daca anul trecut au aterizat in centrul Capitalei “de nevoie” (fiind ramasi fara pic de combustibil muzical care sa le inlesneasca drumul spre casa), anul acesta, indragostiti iremediabil de publicul bucurestean – pe care l-au numit chiar “bogata resursa neexploatata de energie muzicala” – extraterestrii de pe planeta VOCA se intorc la ArCuB.

Dupa ce si-au pus in bagaj costume de gala, provizii de zambete, periute, pasta de… corzi vocale si, binenteles, aparatele de fotografiat, VOCA PEOPLE au anuntat ca intre 15 si 19 mai vin din nou la Bucuresti la Sala ArCuB, cu un repertoriu proaspat intr-o serie de 7 reprezentatii.

Spectacolele VOCA PEOPLE vor avea loc dupa urmatorul program:
15, 16, 17 MAI, de la ora 20.00 (o reprezentatie pe zi)
18 si 19 MAI, de la ora 18.00 si de la ora 21.00 (doua reprezentatii pe zi).

Grupul VOCA PEOPLE este format din: trei interprete, fiecare apartinand cate unui registru muzical (soprana, mezzo-soprana si alto), trei solisti (tenor, bariton si bass) plus doi performeri beatbox, care emit sunete nepamantene, extraordinare. Ei exploreaza universul sonor al melodiilor interpretate de-a lungul timpului de ABBA, Queen, John Lennon, Madonna, Michael Jackson, Glenn Miller, George Michael, Spice Girls si altii, precum si al creatiilor clasice ale marilor compozitori: Mozart, Brahms, Bach, Beethoven, Bizet, Händel, Rossini si Carl Orff – in total peste 70 de piese muzicale.

Biletele, in valoare de 150 lei, 120 lei sau 80 lei, pot fi achizitionate de la: Casa de Bilete ArCuB (Str. Batiste nr. 14), prin retelele Eventim si Bilete.ro si online de pe bilete.arcub.ro sau pe www.eventim.ro si www.bilete.ro.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.