„Micul print” merge pe 8 martie la Casa Agar

Cu ocazia zilei de 8 Martie, Teatrul Ion Creanga sarbatoreste mamele si copiii aflati in Centrul maternal „Casa Agar”, dedicandu-le spectacolul lectura “Micul print”, sustinut de actritele Carmen Palcu Adam si Cornelia Pavlovici.

„Micul print”, de Antoine de Saint Exupery, este una dintre cele mai indragite povestiri scrise pentru copii. Eroul cartii si al spectacolului, locuitor al unei minuscule planete, porneste intr-o lunga calatorie, care se dovedeste a fi, in cele din urma, o adevarata aventura a cunoasterii in urma careia se vor descoperi nu doar noi taramuri si fiinte umane, ci si un sens al existentei omului in univers. Teatrul Ion Creanga incearcă astfel sa le ofere mamelor si copiilor din centrul de plasament atat un sprijin emotional, cat si unul educational.

S-au alaturat initiativei, pentru a le oferi un martisor cat mai complet, urmatorii parteneri: Curtea Veche Publishing, Fundatia Renasterea, Kdo.ro, Nestlé Cereale Mic Dejun, Rotary Triumph Bucuresti, Vavian Pharma.

In paralel cu aceasta activitate, Teatrul Ion Creanga a programat, cu incepere de la ora 10.00 la sala de spectacole de pe str. Lipscani nr.53, spectacolul „De-aș fi Scufița Roșie”, iar cu incepere de la ora 18.00, “D-l Goe, Vizita, Pedagog de scoala noua – Mofturi”. Rezervarile se pot face la numarul de telefon: 021.317.85.90. Mai multe detalii despre reprezentatii si pretul biletelor puteti afla de AICI.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.