Workshop la Attitude Art School: Decoupage pe ghivece

Laura Frunza va asteapta la un workshop de Decoupage pe ghivece, sambata 9 martie, de la ora 11.00, la Attitude Art School (str Emil Balaban 6). Oferiti-le mamelor voastre cadou ocazia de participa la acest workshop sau, de ce nu, mergeti chiar voi si decorati un ghiveci pentru ele!

Decoupage-ul este o tehnica cu vechime care se foloseste pentru a decora diverse obiecte cu ajutorul hartiei imprimate si a adezivilor speciali. Obiectele sunt decorate cu decupajele de hartie imprimata sau servetel care apoi sunt acoperite cu numeroase straturi de lac sau de culori acrilice pentru a obtine efectul unei picturi in ulei.

Decoupage-ul a devenit foarte popular in zilele noastre pentru ca este o tehnica decorativa cu rezultate impresionate dar accesibila si celor care nu au cunostinte de pictura. Pentru elementele decorative se poate folosi orice hartie imprimata care nu este lucioasa: servetele de colectie, un citat din cartea preferata sau partitura unei melodii frumoase. Tehnica e folosita pentru a decora numeroase obiecte: cutii, pahare, oglinzi, rame, farfurii, lampadare si chiar obiecte de mobilier.

Indrumatoarea cursului Laura Frunza este mama unei fetite de patru ani, autoarea blogului Idei pentru mamici si copii, traducatoare de carti pentru copii si adolescenti, scriitoare in devenire si artista cu doua maini stangi dar cu multa imaginatie. Este pasionata de tot ce tine de zona do-it-yourself si a testat pana acum nenumarate tehnici, din dorinta de a descoperi la care se pricepe cel mai bine. Decoupage-ul este prezent in viata ei de numai trei ani, insa ii este, momentan, cel mai aproape de suflet.

Pentru unul dintre cele 14 locuri disponibile costul de participare este 100 lei, cu toate materialele necesare incluse. Inscrierile se fac pe pagina http://www.attitudeballet.ro/contact/ la adresa inscriere@attitudeballet.ro sau la numarul de telefon 0742 21 95 99 pana vineri, 8 martie.

Workshop-ul este sustinut de partenerii Attitude Art School: Zile si Nopti, Revista Atelierul, Deco si Eco, Creashop, Metropotam, Designist, Mayra, Orasul meu, Ele.ro, Envy si Idei pentru mamici si copii.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.