Cum se realizeaza un tablou Pop Art

Iti doresti sa-ti decorezi casa intr-un stil plin de viata, dinamic si extrem de in voga in designul contemporan? Poti invata cu ajutorul artistului plastic Raluca Nedelcu, sambata 16 martie, incepand cu ora 11.00, la Attitude Art School (str Emil Balaban, nr. 6).

Pop art, stilul atat de apreciat al anilor ’50 – ’60, asociat in intreaga lume cu numele artistului Andy Warhol, a revenit in forta in designul interior contemporan. Acesta fascineaza prin imbinarea psihedelica si indrazneata a culorilor si aduce o nota de prospetime si optimism in orice casa. La acest workshop vei invata sa conturezi o imagine in stil Pop Art, sa armonizezi culorile pentru a obtine efecte diferite si sa realizezi dialogul dintre umbra si lumina prin nuante, pentru a reda profunzimea si expresivitatea picturii tale.
Ai ocazia sa realizezi un tablou Pop Art pe panza, de la A la Z si sa pleci dupa o zi de workshop atat cu o amintire placuta cat si cu un obiect decorativ care iti va lumina incaperea si sufletul.

Inscrierile sunt deschise pana vineri, 15 martie, iar costul atelierului este de 100 lei. Locurile se rezerva la numarul de telefon 0742219599 sau pe pagina de inscrieri.
Panza, acrilicele si pensulele cat si restul de materiale auxiliare necesare realizarii picturii tale Pop Art le vei gasi la Attitude Art School. Tu vino doar cu imaginatie, pasiune pentru frumos si voie buna! 🙂

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.