Primordial canta la Rockstadt Extreme Fest pe 30 august

Cea dintai trupa confirmata pentru Rockstadt Extreme Fest este PRIMODRIAL (Irlanda), unul din numele cult ale scenei metal contemporane. Irlandezii vor ajunge in tara noastra in ultimul week-end al verii si vor urca pe scena festivalului pe 30 august.

PRIMODIAL activeaza sub actuala demunire pe scena internationala de metal din 1992. Daca sonoritatile cu care si-au facut simtita prezenta in primii ani au fost considerate piatra de temelie pentru curentul black metal si evolutia ulterioara s-a dovedit complexa si provocatoare, Primordial definind un stil unic, consolidat si adaptat mai ales pe ultimele materiale discografice.

Discografia formatiei cuprinde sapte albume full length, dintre care “To the Nameless Dead” (2007) este considerat materialul de referinta al formatiei. Cel mai recent album, “Redemption at the Puritan’s Hand” a fost lansat in 2011si a fost la randul sau bine primit pe piata de profil.

Categoriile de preturi pentru festival sunt urmatoarele :

Pana pe 31.03.2013
Abonamente – 60 lei
Bilete per zi – 40 lei

Perioada 01.04. – 17.08.2013
Abonamente – 70 lei
Bilete per zi – 50 lei

Perioada 18.08. – 30.08.2013 si la locatie, pe durata festivalului:
Abonamente – 100 lei
Bilete per zi – 65 lei

Biletele pentru Rockstadt Extreme Fest sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si Cinema Patria. Cei care doresc sa comande online, o pot face de pe: www.Biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro, www.eventim.ro, www.iabilet.ro si www.metalhead.ro/bilete.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *