S-a lansat „Viata dubla la Venetia” de Monica Ramirez

Romanul „Viata dubla la Venetia” de Monica Ramirez, aparut in colectia Casmir a Editurii Tritonic, s-a lansat pe 23 martie in cadrul Targului de arte SF & Fantasy „Final Frontier”, lansarea fiind chiar primul eveniment al acestui targ pe care il mai puteti vizita pana pe data de 24 martie inclusiv.

Autoarea, o obisnuita a genului thriller, a marturisit ca prin acest volum s-a bagat putin si in fantasy, insa ce pot sa va spun sigur este a pastrat latura romance pe care o regasim in toate romanele sale. Pentru ca daca ati citit macar una dintre cartile Monicai v-ati lamurit ca, indiferent de fundalul pe care se desfasoara actiunea, personajele principale sunt de fiecare data un el si o ea trecuti prin chinurile iadului pana sa-si vada iubirea implinita.

monica23martie

N-am citit inca „Viata dubla la Venetia” ca sa va pot dezvalui daca Kate Martin si Patrick Stone vor fi supusi aceluiasi ritual, ce e clar insa sunt urmatoarele date: Kate si Patrick, eroii cartii, care se cunosc in Venetia si se simt imediat atrasi unul de altul, desi sunt oameni ai zilelor noastre, se pomenesc pe de o parte bantuiti de viziuni din alte vremuri si pe de alta parte vanati de indivizi cu ganduri necurate. „Viitorul devine incert si este foarte posibil ca legatura invizibila care-i uneste de peste cinci sute de ani sa nu fie suficient de puternica pentru a-i salva.” Mai departe va trebui sa descoperim singuri ce se intampla, Monica ne citeste doar un mic fragment cat sa ne starneasca interesul:

Alte carti ale autoarei:
„Asasin la feminin”
„Identitati secrete”
„Balanta puterii”

Daca va intereseaza acest roman sau alte carti ale Monicai si nu numai, va invit sa mergeti la targul pe care il veti gasi deschis pana maine la ora 18.00 in centrul vechi, la Cafeneaua Liberala Bratianu, situata pe Str. Doamnei, peste drum de Banca Nationala a Romaniei.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.