Expozitie Daniela Zbarcea: “Intersectii”

DanaArtGallery va invita sa vizitati expozitia INTERSECTII a artistei Daniela Zbarcea (pictor grafician, curator) deschisa in perioada 24 martie – 15 aprilie 2013. Vernisajul expozitiei va avea loc marti, 26 martie, de la ora 18.30 in spatiul Galeriei Odeon, din Calea Victoriei, nr. 40-42.

“O noua expozitie a Danielei Zbarcea – pictor grafician, curator – este o manifestare de etapa. Delimitarea temporara astfel aplicata are in vedere certitudinea celor care o cunosc – atat ca om, cat si ca artist – ca tanara plasticiana va lucra si in continuare fara zabava si ca drumurile care ii sunt deschise vor fi valorificate corespunzator.
Un element de expresivitate care leaga lucrarile anterioare cu cele recente este contrastul cromatic, de care artista nu se teme, chiar il doreste exacerbat, uneori pana la limita stridentei, fara a deveni astfel strigat, ci propunere de a zabovi trei secunde mai mult asupra unui chip, a unei stari, a unei posibile conexiuni, a unui vis (sunt titluri sau fragmente din titlurile unor lucrari din aceasta expozitie).”
(Doina Pauleanu, critic de arta)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.