“Hotii de frumusete” se joaca pe 29 martie la Teatrul Evreiesc de Stat

Compania teatrala D’AYA a realizat un spectacol de teatru dupa romanul “Hotii de frumusete” apartinand scriitorului francez Pascal Bruckner si va asteapta sa-l vizionati pe 29 martie, incepand cu ora 20.00, la Teatrul Evreiesc de Stat. Regia este semnata de Chris Simion, iar din distributie fac parte Florin Zamfirescu, Medeea Marinescu, Ioana Pavelescu, Stefana Samfira, Radu Micu si Ionut Niculae.

In fiecare dintre noi exista un hot de frumusete. Si in fiecare dintre noi exista un moment in care acest hot isi da cagula jos si se intreaba: “Cand incepi sa te nasti cu adevarat? Exista tinerete vesnica? Ce inseamna prietenia si tradarea? Furand frumusetea altei persoane reusesti sa fii fericit? Poti sa iubesti pe cineva cu adevarat?”

La 20 de ani frumusetea este o evidenta, la 50 o recompensa , la 70 un miracol. Povestea hotilor de frumusete este povestea faptelor noastre, a fricilor, a frustrarilor, povestea a ceea ce simtim, a ceea ce intelegem.

Biletele costa 50 lei si se gasesc online pe www.vreaubilet.ro si la Casa de Bilete a Teatrului Evreiesc zilnic intre 10.00-13.00 si 17.00-19.00. Telefon: 0721.332.436.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.