Un „Interviu” de la Hollywood ajunge in Romania

Dan Bordeianu si Ionela Nedelea vor lua startul intr-un turneu maraton al piesei de teatru „Interviu”, in regia lui Sorin Militaru. Turneul va incepe la jumatatea lunii aprilie si, inaintea premierei oficiale care va avea loc la Bucuresti, spectacolul se va juca mai intai in cateva orase din tara: Fagaras, Cluj-Napoca, Dej, Targu Mures, Alba Iulia si Toplita.

Piesa „Interviu” (o adaptare dupa filmul cu acelasi nume al regizorului olandez Theo van Gogh, ecranizat ultima data in 2007, cu Sienna Miller si Steve Buscemi in rolurile principale), este primul experiment independent al regizorului Sorin Militaru – un artist catalogat de critica de specialitate ca fiind „talentat si nonconformist” – si pus in scena de Dan Bordeianu si Ionela Nedelea, actori cunoscuti publicului in special de pe micile ecrane.

Primele spectacole ale turneului vor avea loc la Salile de cultura din Fagaras (18 aprilie), Cluj-Napoca (19 aprilie), Dej (20 aprilie), Targu Mures (21 aprilie), Alba Iulia (22 aprilie) si Toplita (23 aprilie). Lansarea oficiala a piesei va avea loc in luna mai, la teatrul Godot din Bucuresti, spectacolul urmand a se va juca, in continuare, in alte aproximativ 20 de orase din tara, pana in luna noiembrie a acestui an, astfel incat piesa sa fie accesibila unui numar cat mai mare de spectatori.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.