„Toata lumea din familia noastra” vine deseara la NCRR

Echipa filmului „Toata lumea din familia noastra” sarbatoreste succesul de la Premiile Gopo si lansarea pe DVD cu o proiectie speciala vineri, 29 martie, ora 18.30, la Noul Cinematograf al Regizorului Roman, anunta un comunicat Parada Film. Dupa film, actorii Mihaela Sirbu, Sofia Nicolaescu, Gabriel Spahiu si producatorul filmului, Ada Solomon vor participa la o scurta discutie cu publicul.

Luni seara, „Toata lumea din familia noastra” a castigat in cadrul Premiilor Gopo 2013, sase trofee: Cel mai bun film, Cel mai bun regizor (Radu Jude), Cel mai bun scenariu (Radu Jude & Corina Sabău), Cel mai bun actor in rol principal (Serban Pavlu), Cea mai buna actrita in rol secundar (Mihaela Sirbu) si Cel mai bun actor in rol secundar (Gabriel Spahiu).

Cel de-al treilea lung metraj al lui Radu Jude, „Toata lumea din familia noastra”, este acum disponibil si pe DVD in reteaua Carturesti si la Libraria Engleza „Anthony Frost”. Filmul poate fi comandat si direct de la distribuitor pe office@paradafilm.ro. DVD-ul include trailer-ul, galerie foto, scurtmetrajul”Alexandra” și mediumetrajul „Film pentru prieteni”, ambele regizate de Radu Jude.

Pelicula a obtinut, printre altele, Marele Premiu al Festivalului de la Sarajevo, Marele Premiu Bayard d’Or si Premiul pentru Cel mai bun actor la Namur IFF, Marele Premiu la CinEast IFF, Trofeul Festivalului International de Film Anonimul, Premiul Zilelor Filmului Romanesc la TIFF si Premiul pentru regie, plus Premiul Publicului la B-EST IFF. In octombrie 2012, a fost proiectat la cea de-a 56-a editie a festivalului BFI Londra, iar noiembrie, la cea de-a 26-a editie a AFI Fest, din Los Angeles.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.