Dark Tranquillity canta a treia oara in Romania pe 3 mai

Phoenix Entertainment are deosebita placere de a anunta concertul celebrei formatii Dark Tranquillity pe data de 3 mai la Arenele Romane. Suedezii vor lansa in luna mai a acestui an albumul “Construct” si au ales sa-l dezvaluie si publicului din Romania printr-un spectacol deosebit.

Dark Tranquillity este una dintre cele mai respectate trupe ai subgenului death metal melodic, fiind printre marii promotori ai scenei suedeze de la Gothenburg.
Formatia se poate lauda cu noua albume de studio, primul dintre ele, “Skydancer”, datand din 1989. Din America pana in India, cei de la Dark Tranquillity au impresionat sute de mii de fani prin spectacolul lor, o combinatie magnifica intre agresivitate si melodicitate, la care se adauga o energie debordanta si o comunicare excelenta cu publicul.

Accesul publicului la concert va fi posibil incepand cu ora 19.00, iar evenimentul este programat sa inceapa la 21.00.

Biletele sunt disponibile la pretul de 75 de lei (pana la data de 2 mai) si 85 de lei (in ziua concertului), prin reteaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone si Domo, librariile Humanitas si Carturesti si online pe www.eventim.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.