La multi ani, Revista Atelierul!

Revista Atelierul a aparut din nevoia de a promova tot ceea ce inseamna handmade de calitate, de a aduna la un loc lucruri handmade nascocite de minti creative si maini pricepute, prin intemediul vitrinelor de prezentare virtuale, analizelor de trend si interviurilor cu artistii handmade pe care ii admira. In luna aprilie, Atelierul a implinit trei ani si le uram la mai multi inainte!

Revista Atelierul informeaza si educa cititorii romani asupra culturii artelor artizanale, intr-un context cultural national si international in care aceste arte sunt in plina expansiune.

Numarul aniversar al Revistei Atelierul a aparut in format PDF isi este dedicat fenomenului reciclarii si reutilizarii produselor casnice si nu numai. Pe langa articole la subiect despre reciclare si reutilizarea lemnului, hartiei, a plasticului si a pantofilor, redactorii au introdus in acest numar aniversar si patru mini-interviuri din Rubrica Aleg sa port produse made in Romania: Mihaela Ion, LaChatterie, Ioana Cristina Casapu si Eglantina Becheru ne prezinta de ce aleg ele sa poarte cu mandrie produse de autor, create in Romania.

Numarul 12 in format print al revistei Atelierul poate fi vizualizat AICI sau AICI.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *