Il Pasaro si Dark Fusion pregatesc un show de zile mari pentru 11 aprilie

Cu doar cateva zile inaintea concertului de la Bucuresti, programat pentru 11 aprilie in clubul MOJO, trupa bulgara IL PASARO transmite un mesaj publicului din Romania: “suntem foarte incantati sa cantam in Romania si abia asteptam sa ajungem in tara voastra, unde am auzit ca publicul este unul cu totul special. Pentru seara de 11 aprilie am pregatit un program ce reflecta actuala noastra viziune muzicala: un show heavy fara compromis, care va va zdruncina mintea si va va acapara gandurile.”

IL PASARO, nume cunoscut al scenei metal din Bulgaria va concerta in premiera la Bucuresti, pe 11 aprilie in Club Mojo. IL PASARO va aduce pe scena din Mojo un sound solid, pigmentat de influnete thrash, hardcore, sludge si progressive.

Seara va fi intregita de DARK FUSION, care propune o portie de death/thrash old school, asezonat cu elemente foarte actuale, de inspiratie industrial, hardcore, melodic death, si pe alocuri, chiar groovy. DARK FUSION a luat fiinta la inceputul anului 2010 si a sustinut numeroase concerte, in Romania si Ungaria. In toamna anului 2012 trupa a lansat primului album, “InFusion”, ce exprima o fuziune intre death metal si industrial.

Biletul de intrare costa 15 lei.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *