Napalm Death si Last Hope vin la Rockstadt Extreme Fest

Personalitate absoluta in universul metalului extrem, NAPALM DEATH a cucerit fiecare colt al lumii cu soundul brutal si mesajul puternic, de implicare sociala, bogat in conotatii politice si valori de ordin etic. Pe 30 august, faimosul nume simbol al scenei grind-death va oferi publicului din Romania un show de exceptie, in cadrul Rockstadt Extreme Fest. In aceeasi seara va concerta la festival si trupa Last Hope din Bulgaria.

Dupa 14 albume si 30 de ani pe scena, Napalm Death continua sa detina suprematia mondiala, in zona grindcore/death metal. Formatia britanica nu se multumeste doar cu statutul de trupa legendara, ridicand inca o data stacheta si aratand lumii intregi care sunt elementele necesare pentru a ramane in top, cu albumul “Utilitarian”. Acesta a fost lansat anul trecut si este continuarea ideatica a materialului “Time Waits For No Slave” (2009).

Probabil cea mai cunoscuta si apreciata formatie hardcore din Balcani, Last Hope nu este deloc un nume strain publicului roman. Formatia a concertat atat pe scene mari (Bestfest, Stufstock) cat si in concerte underground de club, oferind printre cele mai brutale demonstratii de hardcore. Last Hope este un mix remarcabil intre energie bruta, intensitate si un sound pe masura.

Biletele pentru Rockstadt Extreme Fest, care va avea loc la Rasnov, baza olimpica, in perioada 30 – 31 august 2013, se vand la urmatoarele categorii de preturi:

Pana pe 17.08.2013
Abonamente – 70 lei
Bilete pe zi – 50 lei

Perioada 18.08 – 30.08 si la spatiul de desfasurare a festivalului:
Abonamente – 100 lei
Bilete pe zi – 65 lei

Biletele pentru Rockstadt Extreme Fest sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si Cinema Patria. Cei care doresc sa comande online, o pot face de pe: www.Biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro, www.eventim.ro, www.iabilet.ro si www.metalhead.ro/bilete.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.