Premiera la Teatrul Regina Maria: “La “Iunion”, birjar!”

Teatrul Regina Maria Oradea are deosebita placere de a anunta o noua premiera a Stagiunii 2012/2013, duminica, 12 mai de la ora 19.00, in Sala Mare a Teatrului: “La “Iunion”, birjar!”. Regia artistica poarta semnatura lui Daniel Vulcu, iar spectacolul este realizat dupa schite de I.L. Caragiale. Scenografia ii apartine Vioarei Bara, iar coregrafia lui Baczó Tünde.

Pentru a fi in ton cu “anul Caragiale” – anul trecut implinindu-se 160 de ani de la nasterea lui Caragiale si 100 de ani de la moartea lui – spectacolul LA “IUNION”, BIRJAR! propus de Daniel Vulcu incearca sa aduca in prim plan atmosfera anilor 1900, prin textele nemuritorului scriitor. Atmosfera de la terasa “Iunion” cu muzica si dansurile acelor vremuri se va regasi intr-un spectacol de cabaret vesel, pigmentat cu muzica live si numere de magie.

Spectacolul se bucura totodata de participarea extraordinara a solistilor Ana Maria Georgescu, Dorin Griguta (Teatrul de Revista Baia Mare) si Marcel Marza (Teatrul de Revista Baia Mare) si a magicienilor Eduard si Bianca.

Biletele s-au pus deja in vanzare, atat la Agentia de bilete, cat si online pe site-ul www.biletmaster.ro. Pretul unui bilet este de 35 lei pentru lojile centrale, 30 lei lojile laterale, 25 lei Sala si 20 lei Balcon. Urmatoarea reprezentatie va avea loc miercuri, 15 mai, de la ora 19, la Sala Mare.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.